Talenten- en drijfverenanalyse


Loading

Talenten- en drijfverenanalyse

Wat zijn mijn sterke kanten? En waar krijg ik echt voldoening van?

Talentenanalyse

Met een talentenanalyse krijg je een haarfijn beeld van jouw sterke kanten en waar jij energie van krijgt. Ook laat de talentenanalyse zien welk gedrag van nature past bij jou en welk gedrag je laat zien in je huidige werkomgeving.

Je kunt de analyse individueel doen, waarbij je aan het werk gaat met een coach (gesprek van 1,5 uur). Of met jouw team, waar je met een trainer de talenten van jouw team analyseert en kijkt hoe je met nog meer plezier en effectiviteit kunt samenwerken.

De Talentenanalyse bestaat uit twee onderdelen. Met een persoonlijke code vul je online een vragenlijst in. Je ontvangt je rapport in een persoonlijk coachgesprek. We bespreken je resultaten en wat deze voor jouw huidige situatie betekenen. Op basis van de nieuw verworven inzichten kijken we naar de vervolgstappen die het beste bij jou passen.

Drijfverenanalyse

Je drijfveren zijn de onderliggende behoefte van waaruit je handelt, ze bepalen de richting die je kiest; het zijn de zogenaamde intrinsieke motivatoren. Het is de motor achter je gedrag. Er zijn zes basisdrijfveren te onderscheiden. Ieder mens heeft die zes drijfveren in zich, maar in een eigen persoonlijke verhouding. Hoe je drijfveren tot uiting komen is voor ieder mens anders.

De Drijfverenanalyse bestaat uit twee onderdelen. Met een persoonlijke code vul je online een vragenlijst in. Je ontvangt je rapport in een persoonlijk coachgesprek. We bespreken je resultaten en wat deze voor jouw huidige situatie betekenen. Op basis van de nieuw verworven inzichten kijken we naar de vervolgstappen die het beste bij jou passen.

Je kunt de drijfverenanalyse individueel doen, waarbij je aan het werk gaat met een coach (gesprek van 1,5 uur). Of met jouw team, waar je met een trainer inzicht krijgt in de unieke passies van jouw collega´s en deze actief gaat inzetten voor het succes van jouw team.

Het complete beeld

De twee analyses staan op zichzelf en zijn aanvullend aan elkaar. Ze worden apart ingevuld en besproken. Onze ervaring leert dat starten met de Talentenanalyse vaak het meest effectief is. Weet je waar je goed in bent en hoe je favoriete aanpak er uit ziet (Talentenanalyse), dan is het interessant om uit te vinden waar jíj de voldoening uit haalt in je werk (Drijfverenanalyse).

De investering

Een talenten- of een drijfverenanalyse omvat:

  • de online analyse
  • een persoonlijk coachgesprek
  • een werkmap met onder andere een persoonlijk verslag met de resultaten van de analyse, werkdocumenten en achtergrond informatie.

De investering per traject is € 430,- (excl. btw) per analyse. Indien je deze kosten als particulier voor je rekening neemt, dan betaal je slechts 50% van dit bedrag. De investering komt dan neer op € 215,- per analyse (je betaalt dus € 255,85 inclusief btw).